Picture of Pancu Rares
Informare cu privire la contractele de studii si restanțe taxe scolarizare
by Pancu Rares - miercuri, 14 decembrie 2016, 11:29
 

Stimati studenti din anul IV de la specializarea Inginerie economică în domeniul mecanic din cadrul Facultatii de Inginerie Manageriala si Tehnologica, Va aduc la cunostiintă- următoarele subiecte de discutii cu privire la:

- semnarea contractelor anuale de studii - sunt semnate un numar de 16 de contracte de studii din 21, studentii care nu au semnat inca contractele de studii îi rog sa ma contacteze pe email  pancurares@yahoo.com , tel. 0741106536, si sa participe la orele de consultaţii care au loc in fiecare : Vineri de la ora 1800-2000 în sala CS 20, clădirea: corpul C.

Va informez cu privire la importanta semnarii contractelor anuale de studii si plata taxei aferente primei rate si celei de a doua rate din anul IV. Daca nu aveti semnate contractelor anuale de studii si plata taxei celei de a doua rată din anul IV nu veti putea sustine examanele din sesiunea din ianuarie - februarie 2017.

Va informez ca din grupa 1040 - 12 studenti au restanţe la achitarea  taxei aferente primei rate din anul IV  şcolarizare, am rugamintea sa faceti un efort privind achitarea taxei de scolarizare pentru a evita penalizarile, si problemele care sunt mentionate mai sus.

Daca mai aveti ceva probleme va rog sa ma contactati

Tutore consilier

S.l.dr.ing Pancu Rares