Picture of Web Admin
Informatii referitoare la folosirea forumurilor
by Web Admin - vineri, 21 octombrie 2011, 10:30
 
Buna ziua,

Va trimit cate precizari referitoare la modul in care gestionati mesajele postate pe forumuri si pe care le primiti pe email:

Pentru fiecare disciplina sunt doua tipuri de forumuri: 
  1. Forum Anunturi / Stiri - acolo doar profesorul poate posta mesaje si le primesc toti cursantii indiferent daca vor sau nu asta.
  2. Pentru Forum general - studentii pot alege daca primesc sau nu mesaje de pe acele forumuri. 
Cand intrati pe Forumul general al unei discipline in coltul dreapta sus veti vedea un mesaj de genul acesta (eu il redau pe cel in engleza, se poate sa fie si in romana):

-- This forum allows everyone to choose whether to subscribe or not
 Everyone can now choose to be subscribed
Subscribe to this forum ---

Apasand click pe Subscribe to this forum veti fi abonata la acel forum si implicit veti primi pe email toate mesajele postate online pe forum.
Aceasta "subscriere" /abonare are loc si in momentul in care postati dvs un mesaj online pe forumul general - din acel moment veti primi toate mesajele postate pe respectivul forum.

Cu respect,
Catalin ZMOLE
Picture of Cocis Argentina
Reactivare forum An 3 prelungire
by Cocis Argentina - vineri, 12 octombrie 2012, 12:07
 
Buna seara,
 
Ma numesc Cocis(Restea) Argentina, sunt studenta anul 3 prelungire, specializarea MN. Rog, daca se poate, sa-mi reactivati contul pentru a avea acces la platforma ID, din anii :  1, 2, 3 de studiu, pentru a finaliza anul universitar.

Multumesc!


Picture of Potioc Diana  Bianca
Reactivare forum An 3 Prelungire FB-ID
by Potioc Diana Bianca - marţi, 16 octombrie 2012, 12:18
 
Ma numesc Potioc Diana Bianca ,sunt studenta anul 3-prelungire fb id.Referitor la activarea contului,va rog frumos daca se poate sa imni activati si mie contul pt a avea acces la cursurile din ani anteriori precum si anul 3 si acces pe forum.
Picture of Lazau Ramona
Re: Informatii referitoare la folosirea forumurilor
by Lazau Ramona - duminică, 24 martie 2013, 08:32
 
Buna ziua! Ma numesc Lazau Ramona , sunt studenta in anul 2 la specializarea ECTS, grupa 2 si as dori sa imi permiteti accesul la cursul de Macroeconomie a domului Florea Adrian fiindca refac aceasta disciplina.
Va multumesc!